Loodgieter Amsterdam Centrum

Loodgieter Amsterdam Centrum

Ben je op zoek naar een loodgieter in het centrum van Amsterdam? Kijk dan niet verder, want Loodgieter Amsterdam is je graag van dienst!
Ondanks dat het centrum van Amsterdam bekend staat om zijn nauwe straten en drukke verkeer, is ons loodgietersbedrijf snel ter plaatse om problemen op te lossen. Heb je bijvoorbeeld een verstopt toilet? Is er een lekkage in de keuken? Wij lossen het vakkundig en snel voor je op.

24 uur service

Altijd lastig wanneer je buiten kantooruren te maken krijgt met lekkage, verstopping van het toilet of een storing van je cv-ketel. Tenslotte wil je zo snel mogelijk de problemen opgelost zien. Dan is het fijn dat je een beroep kunt doen op onze 24 uur service. Loodgieter Amsterdam is namelijk 24 uur, zeven dagen per week inzetbaar, ook voor spoedklussen.

CV reparatie

Is je cv ketel stuk of heb je last van een storing? Wij zijn werkzaam in heel Amsterdam, en zijn in staat snel ter plaatse de ketel te repareren. Daarnaast heeft Loodgieter Amsterdam Centrum een ruime ervaring met zowel oude als nieuwe ketels, en maken wij gebruik van de nieuwste technieken bij het lokaliseren en oplossen van het probleem.

Installeren CV ketel

Wij raden iedereen aan een nieuwe cv ketel te laten installeren, wanneer deze ouder is dan 12 jaar. Alleen al vanwege het feit dat nieuwe cv ketels duurzamer zijn, en je hiermee op de langere termijn een hoop geld bespaart, en zelfs terugverdient. Wij van Loodgieter Amsterdam Centrum dienen je graag van advies, en installeren graag jouw nieuwe cv ketel.

Contact opnemen

Wij begrijpen hoe vervelend het is om last te hebben van een lekkage, een kapotte cv ketel of een verstopping. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk last hebt van overlast, komen wij op elk gewenst moment langs. Dus ook in het weekend. Vul ons contactformulier in of bel voor spoedklussen naar 020-63 66 897.

Wil je advies hebben over de installatie van een nieuwe cv ketel? Heb je hulp nodig en ben je woonachtig in het centrum? Neem dan vrijblijvend contact op met Loodgieter Amsterdam Centrum.

Vrijblijvende offerte aanvragen?