Loodgieter Amsterdam Zuid

Een loodgieter in Amsterdam Zuidoost nodig? Zoek je (met spoed) een loodgieter in Amsterdam Zuid? Wij zijn een Amsterdams loodgietersbedrijf en kunnen bij je langskomen in Amsterdam Zuid, zodat we je snel kunnen helpen. Of je nu te maken hebt met een verstopping in de badkamer, een lekkage in de bijkeuken of een defecte gaskachel. Voor dergelijke (en nog veel meer) andere klussen kun je een beroep op ons doen. Voor een spoedklus bel je naar 020 – 63 66 897.

Lekkage of verstopping?

Een lekkage kan behoorlijk vervelend zijn. Een snelle oplossing is geboden, omdat je niet wilt dat je te maken krijgt met grote schade. Als er al schade is, dan is het handig dat je goed bent verzekerd. Een loodgieter kan een lekkage verhelpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij het uitgelezen bedrijf waar je terecht kunt voor het verhelpen van lekkages. Ook als het om spoedgevallen gaat kun je bij ons terecht.

Last van een verstopping, en op zoek naar een loodgieter? Wij hebben veel ervaring met het verhelpen van verstoppingen. Dankzij onze moderne technieken kunnen we iedere verstopping snel verhelpen.

CV ketel reparatie en onderhoud

Een CV ketel is aan onderhoud onderhevig. Wanneer je een CV ketel jaarlijks laat nakijken zul je zelden tot nooit last hebben van storingen of defecten. Kies er dus voor om jaarlijks iemand langs te laten komen, zodat je geen last hebt van problemen. Mocht je onverhoopt toch te maken krijgen met storingen en defecten, dan is het goed om te weten dat je een beroep kunt doen op onze jarenlange ervaring.

Wij hebben in de afgelopen jaren talloze CV ketels gerepareerd. Bij storingen komen wij snel bij je langs om het probleem te verhelpen. Voor periodiek onderhoud kun je bij ons kiezen voor een servicecontract, zodat we om het jaar langs komen om diverse onderdelen te controleren. Niet alleen voor een CV ketel kunnen we bij je langskomen. Ook als het gaat om het nakijken van gaskachels of geisers staan we graag voor je klaar.

Contact opnemen met Loodgieter Amsterdam Zuid en Zuidoost

Neem nu vrijblijvend contact met ons op. Wij dienen u van advies bij het verhelpen en voorkomen van verstoppingen en lekkages, en bij het onderhoud van uw cv ketel of de installatie hiervan.

Vrijblijvende offerte aanvragen?