Loodgieter Amsterdam West

Loodgieter Amsterdam West

Heb je een loodgieter in Amsterdam West nodig? Wij staan voor jou klaar! Onze loodgietersbedrijf staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid, wij kunnen snel bij je langskomen om een probleem op te lossen. Woon je in Amsterdam West en heb je te maken met een lekkage in de keuken of heb je een verstopping in het toilet? Zoek niet verder, want Loodgieter Amsterdam West komt bij je langs om het probleem snel en bovenal vakkundig op te lossen. Wij kunnen iedere loodgietersklus uitvoeren.

Voor spoedklussen kun je een beroep doen op Loodgieter Amsterdam West, maar naast lekkages en verstoppingen kunnen we ook altijd langskomen voor het plaatsen van nieuwe leidingen. Ook onderhoudswerkzaamheden aan gaskachels, CV ketels of geisers hebben wij in ons takenpakket. Onze goed opgeleide vakmensen helpen je graag.

Nieuwe CV ketel
Functioneert je huidige CV ketel niet optimaal? Dan komen wij graag bij je langs voor het plaatsen van een nieuw exemplaar. Het is raadzaam om een nieuwe CV ketel te laten plaatsen als deze ouder dan 12 jaar oud is. Een oude ketel is vaak allesbehalve duurzaam. De nieuwe ketels die vandaag de dag worden verkocht zijn beduidend duurzamer en hierdoor kun je veel geld besparen, zodat de investering voor een CV ketel binnen een aantal jaar alweer is terugverdiend door een lagere energienota.

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, maar door onze jarenlange ervaring hebben oude installaties ook geen geheimen voor onze vakkundige medewerkers. Hierdoor zijn onze mensen in staat om een defect snel op te sporen.

Contact
Neem voor alle mogelijkheden geheel vrijblijvend contact op. Voor spoedgevallen kunnen wij altijd bij je langskomen. Desgewenst kunnen we ook in het weekend langskomen, zodat je weinig last zult hebben van verstoppingen, lekkages, storingen of defecten aan leidingen, kachels, ketels, et cetera. Bel vandaag nog op 020-63 66 897.

.

Vrijblijvende offerte aanvragen?