Loodgieter Amsterdam Noord

Loodgieter Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar een loodgieter in Amsterdam Noord? Zoek dan niet verder, want bij ons kun je terecht voor allerlei loodgieterswerkzaamheden. Wij hebben vele jaren ervaring en weten dus als geen ander wat er komt kijken bij het uitvoeren van een loodgietersklus.

Verstoppingen en lekkages
Heb je te maken met een verstopping? Dan kun je proberen het zelf op te lossen, maar mocht dat geen soelaas bieden, dan kun je het best een loodgieter inschakelen. Een loodgieter heeft moderne apparatuur, zodat een verstopping snel kan worden verholpen. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een vacuüm systeem. Met deze techniek kan met de verstopping snel uit de afvoer zuigen.

Ook bij een verstopt toilet of een verstopping in de keuken kun je een beroep doen op een loodgieter voor een snelle oplossing. Hierbij wordt eveneens gebruik gemaakt van modern apparatuur, zoals bijvoorbeeld een kleine camera, zodat men de verstopping kan opsporen.

Lekkages kunnen wij dankzij onze expertise ook snel verhelpen. Een lekkage is vervelend en kan veel schade veroorzaken. Het is daarom belangrijk dat het probleem snel wordt opgelost. Bij loodgieter Amsterdam Noord kun je hiervoor terecht.

CV ketel onderhoud door Loodgieter Amsterdam
Wij zijn voorts gespecialiseerd in het onderhoud van CV ketels. Het onderhoud van CV ketels is belangrijk, want door een ketel jaarlijks goed te laten onderhouden kun je veel langer gebruik maken van zo’n ketel. Niet alleen voor het onderhouden van CV ketels ben je bij ons goed. Voor reparaties kun je ons ook altijd contacteren. Wij komen in geval van spoed ook graag bij je langs om het probleem te verhelpen. Het plaatsen van een nieuwe CV ketel hebben wij ook in ons takenpakket.

Contact
Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Loodgieter Amsterdam Noord. Wij helpen je graag bij het verhelpen van een lekkage, verstopping of het onderhouden en plaatsen van CV ketels.

Vrijblijvende offerte aanvragen?